Over ons

Wij zijn Arno Reints & Hendrianne Wilkens en hebben sinds maart 2017 de provincie Utrecht verwisseld voor Drenthe. Allebei werken we voor het onderwijs. We houden ons bezig met de kwaliteit van leermiddelen. Dat doen we in binnen- en buitenland.

 

Een wereldplek

Tijdens onze reizen merkten we dat we graag verblijven in kleinere accommodaties op mooie plekken. Dit heeft de liefde gevoed om zelf ook zo'n plek te zoeken en er mensen te ontvangen die willen genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. In Drenthe vonden we deze plek; in onze ogen een wereldplek! Een woonboerderij uit 1640 met een vrijstaand tuinhuis waarin B&B In de Bongerd al was gevestigd. Mooier kon het niet. We hopen dan ook dat we veel mensen deelgenoot kunnen maken van deze wereldplek. 

 

 


Karakter B&B

Voor ons werk hebben we veel gereisd en dat vonden we heerlijk. Het karakter van  de B&B is daarom een combinatie van onze reiservaringen in het buitenland met Drenthe: een Drentse huiskamer, een Mediterrane slaapkamer, een Caribische slaapkamer en een ontbijt met invloeden uit deze verschillende windstreken. Drentse streekproducten vormen steeds de basis van het ontbijt. 

In de B&B vindt u folders en boeken over de omgeving, leesboeken, en oude schoolboekjes.